Karjera

Darbo pobūdis:

  • Teisės aktų nustatyta tvarka organizuoti ir atlikti prekių, paslaugų ir darbų viešųjų pirkimų procedūras.
  • Rengti, teikti skelbimus ir informacinius pranešimus apie numatomus viešuosius pirkimus, procedūrų ataskaitas, įvykdytų ar nutrauktų pirkimo sutarčių ataskaitas.
  • Rengti per finansinius metus įvykdytų viešųjų pirkimų ataskaitą ir ją numatyta tvarka teikti Viešųjų pirkimų tarnybai.
  • Sudaryti metinius prekių, paslaugų ir darbų viešųjų pirkimų planus.
  • Parinkti prekių, paslaugų ir darbų viešojo pirkimo būdą.
  • Rengti viešųjų pirkimų sąlygas ir kitus dokumentus, reikalingus vykdant konkrečius viešuosius pirkimus.
  • Rengti sutarčių su pirkimus laimėjusiais vykdytojais projektus.
  • Vykdyti sudarytų sutarčių, reikalingų viešųjų pirkimų organizavimui ir vykdymui užtikrinti, tiekėjų įsipareigojimų vykdymo kontrolę.

Reikalavimai:

  • Labai gerai išmanyti Lietuvos Respublikos Viešųjų pirkimų įstatymą ir kitus viešuosius pirkimus reglamentuojančius teisės aktus.
  • Turėti ne mažiau kaip 1 metų darbo patirties viešųjų pirkimų srityje;
  • Gebėti savarankiškai planuoti, organizuoti savo veiklą.
  • Kruopštumas, atsakingumas, analitinis mąstymas, darbštumas, sąžiningumas.

Kontaktai:

Salomėja Griškaitytė
Personalo vedėja
Tel. nr. +370 602 69459
El. paštas: personalas@mpcentras.lt

Darbo pobūdis:

  • Gaminti kokybiškus įvairius patiekalus: šaltus ir karštus patiekalus, užkandžius, padažus, sriubas, desertus, gėrimus ir patiekti juos vartotojui.
  • Saugiai dirbti virtuvėje laikantis higienos normų bei technologinių reikalavimų.
  • Mokėti apskaičiuoti reikiamų maisto produktų kiekį, išeigos normas ir patiekalų kainas.
  • Atrinkti produktus, tiksliai pasverti, paruošti porcijas, pagal receptus sumaišyti atskirus produktus.
  • Tinkamai atlikti pirminį produktų ir pusgaminių paruošimą.
  • Virėjai gali pasiskirstyti, kokius patiekalus kuris gamins, pavyzdžiui, daržovių, mėsos ar deserto gaminius.
  • Laikytis produktų ir produkcijos laikymo reikalavimų.
  • Baigus darbą, sutvarkyti darbo vietą.
  • Žinoti ir vykdyti higienos normų reikalavimus, laikytis asmeninės higienos.

Reikalavimai:

  • Būti įgijęs virėjo ar maisto ruošimo darbuotojo kvalifikaciją;
  • Gebėti naudotis patiekalų ir gaminių technologinėmis kortelėmis;
  • Gebėti apskaičiuoti žaliavų kiekius ir sudaryti žaliavų poreikio lapus;
  • Mokėti dirbti komandoje.

Mes siūlome:

  • Asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybes.
  • Puikias darbo sąlygas, draugišką ir jauną kolektyvą.

Kontaktai:

Salomėja Griškaitytė
Personalo vedėja
Tel. nr. +370 602 69459
El. paštas: personalas@mpcentras.lt