Karjera
Darbo pobūdis:
- Teisės aktų nustatyta tvarka organizuoti ir atlikti prekių, paslaugų ir darbų viešųjų pirkimų procedūras.
- Rengti, teikti skelbimus ir informacinius pranešimus apie numatomus viešuosius pirkimus, procedūrų ataskaitas, įvykdytų ar nutrauktų pirkimo sutarčių ataskaitas.
- Rengti per finansinius metus įvykdytų viešųjų pirkimų ataskaitą ir ją numatyta tvarka teikti Viešųjų pirkimų tarnybai.
- Sudaryti metinius prekių, paslaugų ir darbų viešųjų pirkimų planus.
- Parinkti prekių, paslaugų ir darbų viešojo pirkimo būdą.
- Rengti viešųjų pirkimų sąlygas ir kitus dokumentus, reikalingus vykdant konkrečius viešuosius pirkimus.
- Rengti sutarčių su pirkimus laimėjusiais vykdytojais projektus.
- Vykdyti sudarytų sutarčių, reikalingų viešųjų pirkimų organizavimui ir vykdymui užtikrinti, tiekėjų įsipareigojimų vykdymo kontrolę.
Reikalavimai:
- Labai gerai išmanyti Lietuvos Respublikos Viešųjų pirkimų įstatymą ir kitus viešuosius pirkimus reglamentuojančius teisės aktus.
- Turėti ne mažiau kaip 1 metų darbo patirties viešųjų pirkimų srityje;
- Gebėti savarankiškai planuoti, organizuoti savo veiklą.
- Kruopštumas, atsakingumas, analitinis mąstymas, darbštumas, sąžiningumas.
Kontaktai:
Salomėja Griškaitytė
Personalo vedėja
Tel. nr. +370 602 69459
El. paštas: personalas@mpcentras.lt
Darbo pobūdis:
- Gaminti kokybiškus įvairius patiekalus: šaltus ir karštus patiekalus, užkandžius, padažus, sriubas, desertus, gėrimus ir patiekti juos vartotojui.
- Saugiai dirbti virtuvėje laikantis higienos normų bei technologinių reikalavimų.
- Mokėti apskaičiuoti reikiamų maisto produktų kiekį, išeigos normas ir patiekalų kainas.
- Atrinkti produktus, tiksliai pasverti, paruošti porcijas, pagal receptus sumaišyti atskirus produktus.
- Tinkamai atlikti pirminį produktų ir pusgaminių paruošimą.
- Virėjai gali pasiskirstyti, kokius patiekalus kuris gamins, pavyzdžiui, daržovių, mėsos ar deserto gaminius.
- Laikytis produktų ir produkcijos laikymo reikalavimų.
- Baigus darbą, sutvarkyti darbo vietą.
- Žinoti ir vykdyti higienos normų reikalavimus, laikytis asmeninės higienos.
Reikalavimai:
- Būti įgijęs virėjo ar maisto ruošimo darbuotojo kvalifikaciją;
- Gebėti naudotis patiekalų ir gaminių technologinėmis kortelėmis;
- Gebėti apskaičiuoti žaliavų kiekius ir sudaryti žaliavų poreikio lapus;
- Mokėti dirbti komandoje.
Mes siūlome:
- Asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybes.
- Puikias darbo sąlygas, draugišką ir jauną kolektyvą.
Kontaktai:
Salomėja Griškaitytė
Personalo vedėja
Tel. nr. +370 602 69459
El. paštas: personalas@mpcentras.lt