Baltijos šalių profesinio meistriškumo konkursai viešojo maitinimo ir maisto pramonės sektoriuose
Projekto Nr. 2019-1-LT01-KA202-060530
Projekto tikslas – parengti įrankius vietos, nacionaliniams ir Baltijos šalių konkursams tarp viešojo maitinimo (virėjai ir konditeriai) ir maisto pramonės profesinio mokymo program mokinių.
Intelektiniai produktai:
1. Konkursų organizavimo vadovas
Tikslinė grupė – viešojo maitinimo ir maisto pramonės darbuotojo programų profesinio mokymo mokiniai, profesijos mokytojai ir vadovai, ruošiantys mokinius konkursams. Paskirtis – metodologinis leidinys visoms profesinėms mokykloms, kurios nori organizuoti ar dalyvauti profesinio meistriškumo konkursuose.
2. Konkursų taisyklės
Tikslinė grupė – viešojo maitinimo ir maisto pramonės darbuotojo programų profesinio mokymo mokiniai, profesijos mokytojai ir vadovai, ruošiantys mokinius konkursams. Paskirtis – taisyklių rinkinys visoms profesinėms mokykloms, kurios nori organizuoti ar dalyvauti profesinio meistriškumo konkursuose.
3. Dalyvių vertinimo kriterijai
Tikslinė grupė – viešojo maitinimo ir maisto pramonės darbuotojo programų profesinio mokymo mokiniai, profesijos mokytojai ir vadovai, ruošiantys mokinius konkursams. Paskirtis – vertinimo kriterijų rinkinys visoms profesinėms mokykloms, kurios nori organizuoti ar dalyvauti profesinio meistriškumo konkursuose.
Projekto koordinatorius – Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
Projekto partneriai:
1. „Riga technical School of Tourism and Creative Industry“, Latvija, (www.rtrit.lv);
2. „Tartu Kutsehariduskeskus“, Estija, (www.khk.ee).