Karjera
Siūlome:
- Darbo krūvis – 0,24 etato (216 kontaktinių valandų per mokslo metus
- 6 pamokos per savaitę
- Lankstus tvarkaraštis, galimybė derinti su kita veikla
- Draugišką ir bendradarbiaujantį kolektyvą
Kontaktai:
Lina Baltrūnė
Gimnazijos skyriaus vedėja
Tel. nr. +370 684 22330
El. paštas: lina.baltrune@mpcentras.lt
Siūlome:
- Darbo krūvis – 0,16 etato (144 kontaktinės valandos per mokslo metus)
- 4 pamokos per savaitę
- Lankstus tvarkaraštis, galimybė derinti su kita veikla
- Draugišką ir bendradarbiaujantį kolektyvą
Kontaktai:
Lina Baltrūnė
Gimnazijos skyriaus vedėja
Tel. nr. +370 684 22330
El. paštas: lina.baltrune@mpcentras.lt
Darbo pobūdis:
- Gaminti kokybiškus įvairius patiekalus: šaltus ir karštus patiekalus, užkandžius, padažus, sriubas, desertus, gėrimus ir patiekti juos vartotojui.
- Saugiai dirbti virtuvėje laikantis higienos normų bei technologinių reikalavimų.
- Mokėti apskaičiuoti reikiamų maisto produktų kiekį, išeigos normas ir patiekalų kainas.
- Atrinkti produktus, tiksliai pasverti, paruošti porcijas, pagal receptus sumaišyti atskirus produktus.
- Tinkamai atlikti pirminį produktų ir pusgaminių paruošimą.
- Virėjai gali pasiskirstyti, kokius patiekalus kuris gamins, pavyzdžiui, daržovių, mėsos ar deserto gaminius.
- Laikytis produktų ir produkcijos laikymo reikalavimų.
- Baigus darbą, sutvarkyti darbo vietą.
- Žinoti ir vykdyti higienos normų reikalavimus, laikytis asmeninės higienos.
Reikalavimai:
- Būti įgijęs virėjo ar maisto ruošimo darbuotojo kvalifikaciją;
- Gebėti naudotis patiekalų ir gaminių technologinėmis kortelėmis;
- Gebėti apskaičiuoti žaliavų kiekius ir sudaryti žaliavų poreikio lapus;
- Mokėti dirbti komandoje.
Kontaktai:
Salomėja Griškaitytė
Personalo vedėja
Tel. nr. +370 602 69459
El. paštas: personalas@mpcentras.lt