Karjera

Siūlome:

  • Darbo krūvis – 0,24 etato (216 kontaktinių valandų per mokslo metus
  • 6 pamokos per savaitę
  • Lankstus tvarkaraštis, galimybė derinti su kita veikla
  • Draugišką ir bendradarbiaujantį kolektyvą

Kontaktai:

Lina Baltrūnė
Gimnazijos skyriaus vedėja
Tel. nr. +370 684 22330
El. paštas: lina.baltrune@mpcentras.lt

Siūlome:

  • Darbo krūvis – 0,16 etato (144 kontaktinės valandos per mokslo metus)
  • 4 pamokos per savaitę
  • Lankstus tvarkaraštis, galimybė derinti su kita veikla
  • Draugišką ir bendradarbiaujantį kolektyvą

Kontaktai:

Lina Baltrūnė
Gimnazijos skyriaus vedėja
Tel. nr. +370 684 22330
El. paštas: lina.baltrune@mpcentras.lt

Darbo pobūdis:

  • Gaminti kokybiškus įvairius patiekalus: šaltus ir karštus patiekalus, užkandžius, padažus, sriubas, desertus, gėrimus ir patiekti juos vartotojui.
  • Saugiai dirbti virtuvėje laikantis higienos normų bei technologinių reikalavimų.
  • Mokėti apskaičiuoti reikiamų maisto produktų kiekį, išeigos normas ir patiekalų kainas.
  • Atrinkti produktus, tiksliai pasverti, paruošti porcijas, pagal receptus sumaišyti atskirus produktus.
  • Tinkamai atlikti pirminį produktų ir pusgaminių paruošimą.
  • Virėjai gali pasiskirstyti, kokius patiekalus kuris gamins, pavyzdžiui, daržovių, mėsos ar deserto gaminius.
  • Laikytis produktų ir produkcijos laikymo reikalavimų.
  • Baigus darbą, sutvarkyti darbo vietą.
  • Žinoti ir vykdyti higienos normų reikalavimus, laikytis asmeninės higienos.

Reikalavimai:

  • Būti įgijęs virėjo ar maisto ruošimo darbuotojo kvalifikaciją;
  • Gebėti naudotis patiekalų ir gaminių technologinėmis kortelėmis;
  • Gebėti apskaičiuoti žaliavų kiekius ir sudaryti žaliavų poreikio lapus;
  • Mokėti dirbti komandoje.

Kontaktai:

Salomėja Griškaitytė
Personalo vedėja
Tel. nr. +370 602 69459
El. paštas: personalas@mpcentras.lt