Mokymai
Vasario 26 d. 17 val. „Sušių gamyba”. Išmoksite išvirti ryžius, paruošti žaliavas sušių gamybai ir gaminsite 3-jų rūšių sušius (Sake Maki, Philadelfia ir California)
Kovo 13 d. 17 val. „Spalvotų makaronų gamyba”. Mokymų metu gaminsite naminius makaronus, kurių dažymui naudosite špinatus, burokėlius, ciberžolę ir kt. priedus.
REGISTRACIJA: https://forms.office.com/e/JdUgrQMRA6
Mokymų ciklas „Konditerijos pradžiamokslis“
„Konditerijos pradžiamokslis“ – tai 6 dienų mokymai, kurie skirti ir pradedantiesiems, ir labiau pažengusiems, svarbiausia – norintiems išmokti ir mėgstantiems kepti namuose. Konditerijos pradžiamokslį papildėme dar dviem temom – kapotos tešlos gaminių gamyba ir kruasanų gamyba. Užsiregistravus į visus 6 Konditerijos pradžiamokslio mokymus taikoma 10 % nuolaida (vietoje 155 Eur, kaina – 140 Eur).
1. Sausio 8 d. 17 val. „Konditerijos pradžiamokslis“ – 1 tema. Biskvitinių gaminių gamyba. Mokymų dalyviai pasigamins po 0,5 kg Kuršėnų vyniotinio ir paprasto biskvito.
2. Sausio 15 d. 17 val. „Konditerijos pradžiamokslis“ – 2 tema. Trapios tešlos gaminių gamyba. Mokymų dalyviai gamins smėlio juosteles ir trapius žiedus.
3. Sausio 22 d. 17 val. „Konditerijos pradžiamokslis“ – 3 tema. Plikytos tešlos gaminių gamyba. Dalyviai gamins po 0,5 kg pyragaičių su varškės plikytu kremu ir plikytų sausainių.
4. Sausio 29 d. 17 val. „Konditerijos pradžiamokslis“ – 4 tema. Mielinės tešlos gaminių gamyba. Mokymų dalyviai gamins minkštas bandeles ir bandeles su įdaru.
5. Vasario 12 d. 17 val. „Konditerijos pradžiamokslis“ – 5 tema. Kapotos tešlos gaminių gamyba. Dalyviai gamins valovanus ir sausainius „Skareles“ su obuoliais.
6. Vasario 17 d. 17 val. „Konditerijos pradžiamokslis“ – 6 tema. Kruasanų gamyba. Mokymų dalyviai gamins kruasanus be įdaro ir su įdaru.
7. PAPILDOMI MOKYMAI. Kovo 19 d. 17 val. „Konditerijos pradžiamokslis“ – 6 tema. Kruasanų gamyba. Mokymų dalyviai gamins kruasanus be įdaro ir su įdaru.
VISOS VIETOS UŽIMTOS.
Kontaktai: +370 655 08556, sektorinis@mpcentras.lt
Kiti mokymai
1. Sausio 23 d. 17 val. „Pyragų su pikantiškais įdarais gamyba (kišai)“
2. Sausio 30 d. 17 val. „Vieno kąsnio užkandžių gamyba“.
3. Kovo 5 d. 17 val. „Klasikinių pyragų (Draugystė ir Magdė) gamyba“.
VISOS VIETOS UŽIMTOS
Kontaktai: +370 655 08556, sektorinis@mpcentras.lt