Sausio 19 dieną dalyvavome jubiliejinėje 20-ojoje AUKŠTŲJŲ MOKYKLŲ MUGĖJE 2023 ir sulaukėme didelio susidomėjimo iš jaunuolių, planuojančių savo karjerą. Renginio metu gyvai supažindinome su šiomis specialybėmis:

  • Konditeris;
  • Maisto pramonės darbuotojas;
  • Virėjas;
  • Padavėjas ir barmenas.

Dalyvių dėmesį traukė kokteilių šou pasirodymai, maisto pramonės darbuotojo metaliniai apdarai, kelionių pardavimo agentų žaidimai, torto puošimo demonstracija bei galimybė sau padekoruoti sausainius.

Renginio metu Jūratė Bernotaitė ir Dovilė Simanaitienė skaitė pranešimą tema „Kaip tapti geriausiu?“, kur pristatė mūsų mokinių įkvepiančias sėkmės istorijas.

Nuoširdų AČIŪ tariame mokiniams, kurie puikiai atstovavo savo specialybę: Alanui (MP21), Martynai, Nedai (MP22P), Aistei, Aurai, Sandrai, Lidijai (K22P), Emiliui, Rokui, Nikui (PB21P), Laurynui, Pijui, Kasparui (PB22P), Medai (PB22T), Artūrui (V22P), Matui, Erikai, Gretai (KPA22P).

Taip pat dėkojame ir juos paruošusioms mokytojoms: Linai Baltrūnei, Kristinai Česlevičienei, Angelinai Ojai, Vilmai Petrikonienei, Vitai Brūzgienei, Kristinai Krikštolaitienei, Giedrei Polikevičienei ir Tomui Giliui.

Džiaugiamės komandos darbu ir gausiu būriu jaunuolių, kurie domėjosi mokymosi galimybėmis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centre.

Nelikome nepastebėti ir spaudos, kviečiame skaityti apie mūsų Centro specialybių pristatymą „Kauno diena“ straipsnyje „Aukštųjų mokyklų mugėje – būsimųjų studentų vilionės“ – https://kauno.diena.lt/naujienos/kaunas/miesto-pulsas/aukstuju-mokyklu-mugeje-busimu-studentu-viliones-1110792  

Ir visai nesvarbu, ką rinksimės: universitetą, kolegiją ar profesinę mokyklą, svarbu pasirinkti tai, dėl ko jausitės laimingi 🙂