Prancūziškų desertų ABC
Šaldytų / musinių konditerijos gaminių gamybos mokymai
„Prancūziškų desertų ABC“ – tai dviejų dienų mokymai, skirti pradedantiesiems norintiems prisiliesti prie prancūziškos konditerijos elementų ir išmokti gaminti šaldytus / musinius desertus padengtus veidrodine glazūra.
Grupės dalyvių skaičius – 10 asmenų.
Išmoksite:
- paruošti ir iškepti biskvito pusgaminį pyragaičių formavimui;
- paruošti ir iškepti trapios tešlos pusgaminį pyragaičių formavimui;
- paruošti šaldytą įdaro sluoksnį ,,confit“;
- paruošti ,,musą“ pyragaičiams;
- formuoti šaldytus pyragaičius;
- užšaldyti ir išimti pyragaičius iš formų;
- pasiruošti glazūrą ir padengti ja pyragaičius;
- pasiruošti paprastus puošinius ir papuošti pyragaičius.