Prancūziškų desertų ABC

Šaldytų / musinių konditerijos gaminių gamybos mokymai

„Prancūziškų desertų ABC“ – tai dviejų dienų mokymai, skirti pradedantiesiems norintiems prisiliesti prie prancūziškos konditerijos elementų ir išmokti gaminti šaldytus / musinius desertus padengtus veidrodine glazūra.

Grupės dalyvių skaičius – 10 asmenų.

Išmoksite:

  • paruošti ir iškepti biskvito pusgaminį pyragaičių formavimui;
  • paruošti ir iškepti trapios tešlos pusgaminį pyragaičių formavimui;
  • paruošti šaldytą įdaro sluoksnį ,,confit“;
  • paruošti ,,musą“ pyragaičiams;
  • formuoti šaldytus pyragaičius;
  • užšaldyti ir išimti pyragaičius iš formų;
  • pasiruošti glazūrą ir padengti ja pyragaičius;
  • pasiruošti paprastus puošinius ir papuošti pyragaičius.

Mokymų turinys – 1 diena, 4 val.

  • ,,Džokonda“ biskvito tešlai pagaminti reikalingų žaliavų charakteristika;
  • ,,Džokonda“ biskvito tešlos užmaišymas, kepimas;
  • ,,Pate sucree“ tešlai pagaminti reikalingų žaliavų charakteristika;
  • ,,Pate sucree“ tešlos užmaišymas, formavimas, kepimas;
  • ,,Confit“ paruošimas ir užšaldymas;
  • ,,Mousse“ paruošimas;
  • Pyragaičių formavimas, užšaldymas;
  • Veidrodinės glazūros paruošimas.

Rezultatas – padaloma medžiaga, suformuoti pyragaičiai, paruošta veidrodinė glazūra.

Mokymų turinys – 2 diena, 4 val.

  • ,,Pate sucree“ tešlai pagaminti reikalingų žaliavų charakteristika;
  • ,,Pate sucree“ tešlos užmaišymas, formavimas, kepimas;
  • Užšaldytų pyragaičių išėmimas iš formų;
  • Pyragaičių padengimas veidrodine glazūra;
  • Nesudėtingų puošinių gamyba;
  • Pyragaičių puošimas.

Rezultatas – padaloma medžiaga, suformuoti, padengti glazūra, papuošti ir pateikti pyragaičiai.