Erasmus+ projektas „Flexiplant“

Projekto Nr. 2020-1-PL01-KA202-081486

  • Projekto veiklų įgyvendinimo pradžia: 2020-01-01
  • Projekto veiklų įgyvendinimo pabaiga: 2022-11-30
  • Projekto tikslas –  Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras kartu su Latvijos ir Lenkijos Rezeknės profesinio mokymo įstaigomis įgyvendins Erasmus+ strateginės partnerystės projektą “Flexiplants”.

Pagrindinis projekto tikslas yra suteikti prieigą prie praktinių sprendimų, naudojamų gastronomijoje ir mityboje, naudojant augalų dietas ir naujus produktus. Keistis gerąja patirtimi ir žiniomis su partneriais. Sukurti naujus mokymo metodus, kurie pagerins turimas mokytojų kompetencijas bei išsiugdys naujus įgūdžius, susijusius su dietine virtuve, paremta fleksitarizmu.

Projekto uždaviniai:

  1. Parengti su partneriais pranešimą apie dabartines ir naujausias mitybos tendencijas, sveiką mitybą, dietos meniu, kepimo būdus, estetinį sveiko maisto pateikimą;
  2. Remiantis pranešimo išvadomis parengti seminaro programą;
  3. Remiantis ataskaitos išvadomis parengti mokomąją medžiagą;
  4. Parengti profesinio mokymo rekomendacijas.

Projekto partneriai: